CN TINERET 2013 - Target Baits

Search
Du-te la conținut

Meniul principal :

Foto-Video > Articole

BRIE TUDOR & PATRICK BIRO
CAMPIONI NATIONALI DE TINERET!!!
RECORD BALTA CORBU - 834,1 KG

Un concurs incredibil de greu!!!
Am inceput prin pregatirea lansetelor, 4 lansete de atac si 6 lansete de rezerva. S-a dovedit ulterior ca cele 6 lansete de rezerva nu au fost suficeinte. Dupa pregatiri am inceput pescuitul. MUNCA, MUNCA si iar MUNCA....nadit, scos peste, pus la sac, lansat bat, pregatit lansete de rezerva, si apoi de la capat. Am patit acest lucru de aproape 300 ori in 72 ore, reusind sa punem pe mal 238 bucati punctabili.

Am pescuit exclusiv cu boiliesuri din gama SQUID, tari si solubile. Am consumat aproximativ 80 kg boiliesuri, cam jumtate tari si jumatate solubile. Initial am gresit nadind si cu groundbait si am prins mult nepunctabil, in schimb dupa ce au inceput sa prinda gustul la boilies pestele nu a mai plecat si am inceput sa prindem din ce in ce mai mult si mai mare, reusind sa punem pe saltea si exemplare peste 10 kg, cel mai mare cantarind 11,50 kg.

Un rol foarte important, pe langa nada l-a jucat organizarea. Am fost foarte bine organizati, sacrinile fiind impartite bine. A fost mai greu cand a fost unul dintre noi la somn dar amandoi ne-am descurcat foarte bine incercand sa obtimem randament foarte bun.

Asa arata mai tot timpul partea din dreapta a standului nostru, imagine ce imi va ramane mult timp in ... suflet

In final, munca ne-a fost rasplatita si am reusit o performanta extraordinara. Am devenit noii CAMPIONI NATIONALI DE TINERET AI ROMANIEI si am reusit sa stabilim un nou RECORD DE CANTITATE PE BALTA CORBU, mai exact 834,1 kg

ALTE ARTICOLE  AICI


 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal