TERMENI SI CONDITII | POLITICA RETUR | PLATA

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta pagina, inainte de cumparare!
TARGET BAITS ofera acest site ca o resursa folositoare pentru a cumpara produse si hrana destinate pescuitului. Acestia sunt termenii de folosire pentru comenzi catre adrese din Romania.

Daca ai orice fel de intrebari te rugam sa ne contactezi, prin e-mail la adresa office@target-baits.ro sau telefonic la numerele 0772 027 034

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta pagina. Folosind acest site, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu toate conditiile, va rugam sa nu folositi acest site si sa nu faceti nici o comanda prin intermediul lui.

Termenii si conditiile prevazute aici constituie o intelegere intre dumneavoastra si TARGET BAITS. TARGET BAITS isi rezerva dreptul de a modifica orice termen sau conditie. Orice modificare va intra in vigoare imediat dupa ce a fost postata pe site. Continuarea folosirii site-ului, dupa postarea schimbarilor sau modificarilor, constituie acceptarea acestor schimbari sau modificari de catre dumneavoastra. De aceea, ar trebui sa revizuiti frecvent termenii si conditiile de pe aceasta pagina.

Conditii de utilizare
Toate materialele de pe acest site sunt protejate prin copyright. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa sub nici o forma, fara primirea unui acord scris din partea TARGET BAITS.

Disponibilitatea produselor si preturile
Toate preturile de pe acest site sunt exprimate in RON si contin TVA. Cateodata, datorita volumului mare de comenzi, un produs se poate cumpara inainte ca noi sa putem actualiza informatiile de pe site. Daca se intampla acest lucru, va vom anunta personal si va vom ajuta sa gasiti un produs similar.

Foarte rar, informatiile de pe site, inclusiv preturile, pot fi afisate gresit datorita sistemului informatic sau greselilor de tipar. Desi facem toate eforturile posibile sa nu se intample acest lucru, greselile pot aparea. Ne rezervam dreptul de a corecta orice greseala in momentul cand aceasta a aparut si nu onoram preturile gresite. Daca pretul unui produs afisat pe site este mai mic decat cel real, ramane la discretia noastra daca va vom contacta pentru instructiuni inaintea livrarii sau vom anula comanda. Daca produsul a fost livrat deja, veti fi de acord, fie sa returnati produsul, fie sa platiti diferenta de pret dintre pretul real si cel facturat. Preturile noastre se pot schimba fara notificare prealabila. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de acest lucru.

Reduceri de preturi
La TARGET BAITS, incercam intotdeauna sa oferim calitatea cea mai buna la cel mai mic pret posibil. Nu negociem preturile pentru produsele noastre si toate preturile afisate sunt finale cu TVA inclus.

TVA (Taxa pe Valoare Adaugata)
Taxa pe valoare adaugata va fi aplicata pentru toate produsele de pe acest site si are valoarea de 19%. Toate preturile de pe site contin TVA.

TARGET BAITS va pune la dispozitie trei modalitati de plata:
Plata direct la sediul TARGET BAITS din Cluj-Napoca Str Cheile Baciului, nr 2.
Plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Plata cu numerar la livrare (plata ramburs)

Anularea comenzilor si politica de retur
Dorinta noastra este ca dumneavoastra sa fiti absolut multumit de produsul pe care l-ati achizitionat si sa va bucurati pe deplin de el. Daca in 14 zile de la primirea comenzii nu sunteti sigur de pastrarea produsului, puteti sa returnati, si veti primi inapoi toti banii, sau sa o inlocuiti, CU CONDITIA CA HRANA PENTRU PESTI SAU ARTICOLUL, SA FIE CU AMBALAJUL SIGILAT (asa cum l-ati primit). Costurile de retur sunt suportate de catre beneficiar (dumneavoastra). Daca doresti sa returnezi un produs sau sa anulezi o comanda, te rugam sa ne contactezi, prin e-mail la adresa office@target-baits.ro sau telefonic la 0772 027 034.

Observatii importante: Returnati produsele in ambalajele originale, nedesfacute sau deteriorate, in caz contrar, nu veti putea returna produsul.
Sunati inainte de a returna produse: orice pachete neautorizate, impachetate gresit sau neasigurate vor fi trimise la expeditor.
Odata ce produsul returnat de dumneavoastra este acceptat, vi se vor returna banii in termenul legal. Inainte de a va returna banii, produsul va fi revizuit de personalul nostru. Produsele care prezinta semne de folosire, care sunt alterate sau care prezinta orice fel de modificari nu pot fi acceptate pentru returnare.
Produsul SmartWatch gasit la adresa https://target-baits.ro/produs/smartwatch/ beneficiaza de garantie 24 de luni. In cazul unor eventuale probleme cu produsul, el poate fi trimis in garantie/service la adresa firmei noastre, costurile de livrare si service fiind suportate de noi.

TARGET BAITS nu isi asuma raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor in trimpul returnarii.

Livrarea comenzilor
De obicei, comenzile sunt livrate in cel mult 3 zile lucratoare de la data confirmarii platii, prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus.
Comenzile care au adresa de livrare in Cluj-Napoca sunt cu transport GRATUIT.
In cazul tuturor comenzilor cu o valoare mai mare de 200 RON, indiferent de locatia livrarii, transportul este GRATUIT.

Date legale
Site detinut si administrat de TARGET BAITS S.R.L
Sediu: Cluj-Napoca, str. Padis, nr. 3, Cluj-Napoca, jud. Cluj
CUI: RO 2935 1093